Summer Camp: Daily Schedule

Music & Movement 9 am 20 minutes
Opening Circle 9:20 am 10 minutes
Nature Walk/Snack 9:30 am 20 minutes
Storytelling 9:50 am 20 minutes
Morning Activity 10:10 am 50 minutes
Morning Break - Playground 11 am 20 minutes
Art 11:20 am 30 minutes
Wash Hands 11:50 am
Lunch noon 20 minutes
Cooking Activity/Resting 12:20 pm 20 minutes
Storytelling 12:40 pm 20 minutes
Afternoon Activity 1:00 pm 50 minutes
Snack 1:30 pm
Poetry/Drama 1:50 pm 20 minutes
Afternoon Break - Field 2:10 pm 20 minutes
Cleanup Jobs 2:30 pm 20 minutes
Closing Circle 2:50 pm 10 minutes


Affiliate links through Amazon cover domain registration, web hosting, and website backup fees. This allows me to offer
my materials for free. Any extra revenue is used as our homeschool budget for the month. Thank you for your support!

Waldorf Curriculum Copyright ©2006-2019